Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako si nekomplikovať život [floriana]

... krátka úvaha nad životom ...
Tak som si sedela v izbe, zase raz sledovala čo za život sa deje na intráku oproti, počúvala nekonečné Anjine otázky a chatovala s mojimi najmilovanejšími divožienkami. Vtom jedna z nás napísala slovné spojenie „nekomplikovať si život“, a tak som sa nad tým zamyslela... dá sa to vôbec??

My sme osobnosti, ktoré sa zakaždým dostanú do nejakej komplikovanej situácie. Napríklad keď Trillian chce ísť domov, ale nemá peniaze na účte a mama jej musí poslať, aby si mala za čo kúpiť lístok na vlak. Undomielka sa sem tam ráno zobudí medzi mačkami (podotýkam nie vlastnými), Mrs the Hell sa veľmi často dostáva do komplikovaných situácií už len vďaka svojmu priateľovi a Diva so mnou?? No comment.. Tak to my sa do takých situácií dostávame každý deň. A nie len raz. Tak napríklad ťažká debata s SBS-károm na Topfeste, popíjanie piva v Blanici, lenže nie vlastného, keď nám potom chlapíci vykričali že budeme mať z toho piva pekne povedané žalúdočné problémy, ... Komplikovaná situácia nastala aj keď som Martelovi zobrala klobúk, a potom som sa musela tváriť, že nie som tá, ktorú hľadá a Diva sa musela tváriť, že netuší, kde som... takýchto situácií mále veľa veľa. Niektoré sú ozaj zábavné a máme na čo spomínať, no niektoré nám naozaj skomplikovali život :D

A to ani nevravím o nekonečnom rozjímaní o svojich životoch, aký je, aký by mal byť a aký bude. Lebo tieto otázky veľmi rady rozoberáme pri našich obľúbených posedeniach pri vodke s džúsom. Tak kto vlastne pozná liek na to ako si nekomplikovať život?? Podľa mňa sa to nedá. Tak len dúfam, že tie naše komplikácie aspoň budú stáť za to!!!


Filozofia divožienok | stály odkaz

Komentáre

  1. keby sme si nekomplikovali zivot...
    ...tak to by musela byt jedine utopia...
    publikované: 30.10.2010 21:44:07 | autor: undomiel (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. komplikovanie
    to čo popsuješ podľa mňa ani nie je komplikovanie ale proste žitie života tak ako je :) no a to je IMHO tá správna cesta, veď je to predsa FUN... o čom by to bolo keby sa nič zaujímavé, výnimočné nedialo.. samý stereotyp.. práve toto je ten pravý život plný nečakaných zážitok na ktoré ostáva veľa spomienok (aj keď úsmevných) takže ja len radím komplikuj si život aj naďalej jo?
    publikované: 30.10.2010 23:36:50 | autor: pamp (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. "see you on topfest 2011"
    wow, vsak si to precitaj! ved nam je dobre!! :D a ked nahodou nie, spomen si na to, ze o par mesiacov budes zas s nami!
    publikované: 03.11.2010 18:44:28 | autor: Diva (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014